събота, 28 април 2012 г.

Лудогорец би лесно Монтана


Лудогорец победи Монтана в мач от 26-ия кръг на „А” група. „Милионерите” се наложиха с 4:1 като гост на стадион „Огоста”. Разградчани доминираха през по-голяма част от мача и заслужено си тръгнаха с трите точки.

След тази победа, те се приближават на пет точки от лидера ЦСКА, който обаче утре има мач с Левски.

Срещата започна мълниеносно. Още в 45-ата секунда, Марселиньо прати топката в домакинската врата, но реферът Ахмед Ахмед не зачете гола, заради очевидна засада.

В 14-ата минута обаче гостите излязоха напред в резултата.Гъргоров засече центриране и с техничен удар отбеляза за 0:1. Седем минути по-късно, Светослав Дяков изведе отлично Иван Стоянов, който не сгреши и удвои резултата.

Моната стигна до първото си по-сериозно положение в мача в 38-ата минута. Тогава Тихомир Трифонов засече центриране на Дениран, стреля с глава, но прати топката в аут.

Второто полувреме на срещата не предложи особени футболни качества, но пък в него паднаха три гола. В 72-ата минута домакините ликуваха. Мичев центрира от ъглов удар и Воденичаров с глава прати топката в мрежата на Лудогорец, намалявайки на 1:2. Само минута по-късно надеждите на домакините се сринаха. Иван Стоянов с много силен удар вкара попадение във вратата на Яначков.

Седем минути по-късно самостоятелен пробив на Иван Стоянов завърши с негов гол за 1:4. В края на мача стражът на домакините демонстрира отличен рефлекс, след като неутрализира много опасен удар на Станислав Генчев.

Минути по-късно, отново той спаси съотборниците си от още по-разгромна загуба, след като изби с крак топката от връхлитащия сам в наказателното поле Миро Иванов.

След този мач, Лудогорец е на второто място във временното класиране, а Монтана на 11-ата позиция.

Мача минута по минута



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all