събота, 28 април 2012 г.

Малко футбол и логични две нули на Славия-Берое



Отборите на Славия и Берое „спукаха топката" и съвсем логично двата тим завършиха при резултат 0:0. Сериозните положения пред двете врати липсваха, като единствената спорна ситуация бе претенцията за дузпа от страна на домакините в края.

Двата тима стартираха днешната напълно спокойно. И пред двата клуба сезона вече бе приключил, след като Славия не успя да се класира за местата даващи право на участие в Европа догодина, а Берое подсигури оставането си в майсторската група и през следващия сезон.

Като цяло първото полувреме в днешната среща бе едно от най-скучните през това първенство.

Футболистите и на двата състава опитваха някакви атаки, но дали поради липса на умения или късмет те така и не вещаеха голова ситуация пред двамата вратари.

Най-интересното нещо за малобройните зрители на стадион „Славия" бе  опасен удар с глава на Даниел Златков, който бе трудно спасен от старозагорския страж Кирил Акалски.

През тази част изобилстваха и доста твърдите влизания. Техни жертви ставаха по-техничните  състезатели на двата тима.

С жълти картони се отчетоха Филип Филипов и Янко Сандански от Славия. Принудително пък терена напусна капитанът на гостите Здравко Илиев, който бе заменен от бившия играч на Хасково и Сливен Владислав Ямуков.

Второто полувреме продължи в същото приспивно темпо. С някакви по адекватни удари се отличиха Ливерменто от гостите и Влади Златинов и Живко Желев от Славия.

До края на срещата „белите" имаха претенции за дузпа срещу Влади Златинов, но главният арбитър в днешната среща Цветан Кръстев остана безмълвен.

След днешното скучно реми, отборът на Славия остава седми с 44 точки, докато заралии са девети с 31 точки.

Мача минута по минута



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all