събота, 19 май 2012 г.

Черноморец ще стиска палци за ЦСКА след хикс в Бургас



Отборът на Черноморец записа грешна стъпка в борбата за място в европейските клубни турнири наесен. В последния си домакински двубой за сезона, бургазлии не успяха да победят опашкаря Локомотив София. Двубоят завърши 1:1, като по този начин „акулите" вече изостават с 2 точки от третата позиция в класирането.

Напълно очаквано двубоя на „Лазур" започна с домакински натиск, като в първите минути Боли и Шаешу опитаха късмета си, но и двамата не успяха да разпечатат вратата на представящия се отлично страж Галев.

В самия край на първата част „железничарите" откриха резултата! Антонио Павлов се откъсна от защитата на домакините, пробяга около 25-30 метра с топка в крака и останал сам срещу Стоян Колев технично прокара топката покрай него - 0:1.

При този резултат дойде и последния съдийски сигнал за първата част. Секунди след подновяването на играта Черноморец изравни резултата! На два пъти Галев спасяваше вратата си след удари на младия защитник Георги Терзиев, при третия опит обаче топката попадна в краката на Шаешу, който не сгреши - 1:1.

Въпреки, че до края на срещата оставаха повече от 40 минути, бургазлии така и не успяха да стигнат до втори гол. Момчетата на Димитър Димитров-Херо владееха повече топката и опитваха да стигнат до успеха, но в крайна сметка нови голове на „Лазур" не паднаха - 1:1.

Така в последния кръг, който е идната сряда, Черноморец ще стиска палци ЦСКА да стане шампион, защото само в такава ситуация четвъртото място в класирането ще даде право на участие в квалифиакциите в Европа. Последният мач на Черноморец за сезона е гостуване на Монтана.

ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛОКО (СФ) 1:1 (СТАТИСТИКА)



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all