събота, 19 май 2012 г.

Титлата ще се реши в Разград!



Отборът на Лудогорец записа категорична победа с 4:0 като гост на Калиакра и гарантира невероятен завършек на родното футболно първенство след четири дни в Разград. Точни за Лудогорец бяха Дяков, Стоянов, Гъргоров и Марселиньо.

Футболистите на Ивайло Петев видимо бяха подценили своя противник, който вече изпадна от А Група и имаха трудности през първата, която все пак завърши с минимален аванс от 1:0.

След почивката обаче, гостите от Лудогорец установиха контрол над двубоя и вкараха нови три попадения, за да си осигурят краен успех с 4:0.

Светослав Дяков откри от дузпа в 20-ата минута, а минути преди това такава трябваша да има и в полза на Калиакра, но съдията остана безмълвен.

Най-красивият момент в мача дойде 58-ата минута, когато Иван Стоянов успя да се разпише директно от ъглов удар.

До края на мача Гъргоров и Марселиньо вкараха по още едно попадение съответно 65-ата и 76-ата минута, оформяйки крайното 0:4.

Така Лудогорец събра актив от 67 точки и не позволи на ЦСКА да се откъсне на върха, което означава, че всичко ще бъде решено в сряда в Разград. „Червените” водят с 2 точки пред своя преследвач и се нуждаят от равенство, за да триумфират с титлата.



Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all