сряда, 23 май 2012 г.

ЦСКА ще стане шампион, прогнозира гадателката на Берлускони


Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова прогнозира пред "Тема спорт" изхода от днешния супер сблъсък между Лудогорец и ЦСКА. Тя стана много известна в последните години с точните си прогнози на много събития. Последните й две предвиждания на футболна тематика бяха познати на 100 %.

Стефанова прогнозира още през октомври, че Ювентус ще стане шампион на Италия, а преди седмица предвиди, че победителят в Шампионската лига ще бъде определен след изпълнение на дузпи. Тя позна дори, че Робен ще изпусне дузпа срещу Челси. Ето какво сподели Теодора Стефанова пред "Тема Спорт" по повод мача Лудогорец - ЦСКА.

"По кармичен знак ЦСКА ще бъде шампион. Това сочи съдбата. Мачът ще бъде доста сложен и с голямо напрежение. През първото полувреме ще тръгне много добре играта на ЦСКА, но към края на частта Лудогорец ще има своя шанс. През първото полувреме няма да е решено нищо и вероятно ще завърши 0:0, но ще има една много спорна ситуация. През втората част напрежението около съдията ще се увеличи и страстите ще ескалират. ЦСКА ще поведе в резултата. Това, което виждам като съдба е, че ЦСКА ще е шампион. Но Лудогорец до последно ще се бори. Лудогорец също ще вкара гол. До последната секунда ще има голямо напрежение, но ЦСКА очаквам да завърши мача с изстрадан успех. ЦСКА може да стане шампион и с равен, но аз предвиждам изстрадана победа. Допускам до голяма степен, че може да бъде отсъдена скандална дузпа или дори две, както и да бъде отменен гол на един от двата отбора. Много е вероятно сред голмайсторите на ЦСКА да се запишат Мораес или Галчев, а за Лудогорец Дяков или Иван Стоянов", предвиди Теодора Стефанова.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all