вторник, 22 май 2012 г.

Куп левскари се прощават със „синята" фланелка след мача със Светкавица



Двубоят срещу аутсайдерите от Светкавица(Търговище) ще бъде „лебедовата песен" за поне 10 играчи на столичния гранд Левски, научи агенция Стандарт Нюз. На „Герена" стартират програма „пълна промяна" за следващото първенство.

За сега, сигурни напускащи са Дарко Тасевски, Сержиньо Грийн и Божидар Митрев, който не поднови договора си.

Договорка за трансфер в чужбина с шефовете пък са постигнали Йордан Милиев и Владимир Гаджев. Останалите не се вписват в схемата на Илиан Илиев, а на стадион  „Георги Аспарухов" нямат намерение да хранят мъртви души, дори и някои от тях да имат заслуги. Все още обаче не е ясно какво ще бъде бъдещето на Тони Калво и Христо Йовов.

„Сините" все още умуват дали да задържат юношата на Барселона, чийто договор изтича. До последно пък ибериецът ще се договаря с ръководството за своята заплата, която е основен фактор за оставането му в България.

Все още е неясно бъдещето и на Христо Йовов. На няколко пъти Иво Тонев обяви, че има идея как да го ползва, но за сега няма нищо конкретно. От това се опитват да се възползват няколко родни клуба, които атакуват Йовов с апетитни предложения.

Въпреки много тежкия си сезон, отборът на Левски е на път да си осигури място в европейските клубни турнири, ако утре победи вече изпадналия тим на Светкавица.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all