вторник, 22 май 2012 г.

Разград трепери от феновете на ЦСКА



Нечувани мерки за сигурност и отряд барети  ще блокират Разград за решаващата  битката  между Лудогорец и ЦСКА съобщава „Стандарт". Три часа преди началото на мача градът ще бъде скован от полиция. МВР ще отцепи участъка около стадиона, както и шосето, което свързва града с гарата и индустриалния квартал заради близостта им до игрището.

Магазини, будки, търговски обекти, които работят в този район, трябва да приключат със зареждането на стоки в сряда до обяд, защото след това автомобили по шосетата няма да бъдат допускани.

Освен че ще държат подпийналите фенове вън от трибуните, униформените ще бдят публиката да не носи със себе си чадъри и други остри предмети. В сряда в града пристигат баретите от отряда за борба с тероризма, които ще охраняват стадиона и града от ексцесии. Полицаи с кучета ще дежурят по централните улици и около игрището.

На всеки ъгъл в Разград някой търси повече места за мача, който решава титлата. Въпреки огромния интерес, черна борса с пропуски не е завъртяна. Хората, сдобили се с места на стадиона, предпочитат да гледат мача, вместо да преотстъпят удоволствието си на друг, дори срещу повече пари.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all