понеделник, 21 май 2012 г.

Стойчо: Ще изядем тревата, но ще станем шампиони



Настроението в ЦСКА е боево, дори воево преди мача с Лудогорец. Ако трябва ще изядем тревата, за да донесем титлата", разкри треньорът на "Армейците" Стойчо Младенов.

"Нормално е да има притеснение както при нас, така и при противника. Да се надяваме, че футболистите ни ще са в добро здравословно състояние, за да изиграем добър мач, най-вече като резултат.

Настроението е боево, даже воево! Това са ситуации, които не всяка година се случват в българския шампионат. Последният мач е решаващ между двамата претенденти за титлата. Това не се е случвало от 20 години. Надявам се, ние да сме щастливите и усмихнатите след мача. И съм сигурен в това", каза Младенов преди решаващият титлата мач с Лудогорец в сряда. "Като история, имидж и резултати нещата между двата клуба са несравними, но в последните 20-25 години се случиха някои хубави неща. Това е третият клуб, в който нещата се правят така, както трябва да се правят. Единият случай е Нефтохимкик и Порточанов. Другият е Гриша Ганчев, който направи чудеса с Литекс и сега светлината в тунела е Лудогорец. Начинът, по който се построиха и организираха, само можем да ги хвалим. Независимо мачът в Перник, който се игра между Миньор и Лудогорец и феновете пяха песента "Полегнала е Тодорка" не може да помрачи постиженията им. Не можем да отречем организацията и стила им. Това трябва да бъде във всеки един клуб. Мога да кажа само добри думи за работата в отбора. Братя Домусчиеви са хора, които работят със замах и за кратко време направиха нещо, което клубове не успяха за 20 години", коментира още специалистът. По повод съдийството Младенов призна, че няма притеснения. "Нямам опасения за съдията на срещата. Не вярвам някой от реферите да си сложи главата в торбата. Те могат да свирят и перфектно големи мачове. Доказаха го в последния мач, не защото ЦСКА победи. Не искам мача да се свири от румънец, а към българските съдии нямам претенции. На терена ще има феърплей. Ние се готвим, те се готвят, за да решим шампионата. Ако трябва ще изядем тревата, за да донесем така желаната титла. Силното оръжие на ЦСКА е дух, характер и себераздаване на терена. Армейският ни дух. Имаме контузени играчи, но в сряда всички ще са на мое разположение", коментира още той, като продължи: "Ще е здрава битка, защото всеки ще търсим да си отстои позицията. И двата тима ще търсим победата на всяка цена. ЦСКА е отбор, който навсякъде играе за победа и в този мач това няма да се промени. Това, че ни устройват два резултата не ни успокоява, ЦСКА никога не е играл за равен, няма и да играе. Ние винаги сме били водещи и винаги сме влизали в двубоите със заряд да търсим победата до край. Който играе за равен никога не печели".



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all