събота, 19 май 2012 г.

Локо (Пд) гризна „винкело" наполовина



Пловдивският Локомотив без малко да загуби последния си домакински мач в шампионата, само няколко дена след като драматично „даде" Купата на страната на Лудогорец. „Смърфовете" едва не гризнаха нацяло днес и „винкело", както наричат Миньор в Пернишко. Минорният тим на Емил Велев, след загубата на бургаския стадион „Лазур", завърши на „Лаута" 1:1 със селекцията на треньора Стойчо Стоев, който в „А" група през пролетта тресна супер „грандовете" Левски и ЦСКА.

Резултатът в потопения от дъжд Пловдив откри Бахрими в 39-ата минута, когато вратарят Иван Караджов се прозяваше при центриране в пеналта. Халфът на перничани се възползва по-идеален начин от липсата на идилия между стража и защитата, и съвсем отблизо опъна мрежата.

Преди гола на Миньор домакините първи имаха възможност за гол, но Базил де Карвальо изпрати топката в гредата.

В началото на втората част шампионът с Локо (Пд) Ванчо Траянов можеше да удвои преднината на гостите от дъгата, но след рикошет Караджов захлупи кълбото от втори опит.

Последваха силни 4-5 минути за „черно-белите", но шут на Здравко Лазаров, два корнера, тупалки на Даксон и Златински - не доведоха до изравняване.

В 80-ата минута Крум Бибишков трябваше да попадне в прегръдките на домакините, защото съвсем глупаво си отбеляза автогол след корнер на Даксон да Силва - 1:1.

Иначе срещата започна с традиционните сантименти, на които са ненадминати царе феновете от трибуна „Бесика". Феновете на Локо (Пд) сърцераздирателно скандираха имената на Емил Велев и отсъстващия от „Лаута" собственик на клуба Коко Динев.

С равенството Локо (Пд) пък още повече намали шансовете си за участие в европейските клубни турнири.

ЛОКО (ПД) - МИНЬОР 1:1 (СТАТИСТИКА)



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all