неделя, 29 април 2012 г.

11-те на Левски и ЦСКА за Вечното дерби



Левски излиза срещу ЦСКА без типичен централен нападател. Това е голямата новина, свързана със стартовите състави на двата отбора.

Временният наставник на „сините" Ясен Петров малко изненадващо остави извън стартовия състав Жуниньо Жуниор и Иван Цветков, които от началото на сезона се редуваха на върха на синята атака. Така срещу ЦСКА в предни позиция ще действа Христо Йовов, който ще има подкрепа по двата фланга от Рамос и Калво.

Добрата новина за Левски е завръщането в стартовия състав на Нуно Пинто, който успя да се възстанови навреме за Вечното дерби.

Изненади в състава на ЦСКА липсват. Старши-треньорът „червените" Стойчо Младенов не изневери на стила си и гласува доверие на тези, на които разчита през последните седмици.

Жуниор Мораеш ще тормози най-много защитата на съперника, като бразилецът ще бъде активно подпомаган от Присо и Карачанаков, които ще бъдат по двата фланга. Сходни схеми за игра на двата отбора.

Вечното дерби на българския футбол започва в 17:45 часа и ще бъде предавано пряко в ефира на БНТ1.

От съдийската комисия към БФС гласуваха доверие на Николай Йорданов, който ще изведе двата отбора на терена. Помощниците му са Веселин Мишев и Венцислав Гаврилов.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА

Гледайте мача ТУК!



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all