неделя, 29 април 2012 г.

Гиби: Левски трябва да победи днес


Легендата на Левски Божидар Искренов, който е играл и за ЦСКА, разкри своите очаквания за днешното Вечно дерби. Известният с прозвището "Радостта на народа"  сподели, че няма ясно изразен фаворит на днешния двубой.

"Да не казвам, че е най-старото дерби, защото не е. Но това е най-очакваното дерби. Това са двата гранда на България. Нормално е да има много голям интерес. Преднината на ЦСКА не е малка, но се надявам да стане един хубав мач. Хората, които обичат футбола, ще бъдат на стадиона. Естествено, надявам се Левски да победи".

„Никога не може да кажеш кой е фаворит. Винаги, когато някой коментира, че другият отбор е по-слаб, не се оправдават очакванията. Зависи много от самата нагласа, самата настройка на футболистите. Мачовете между Левски и ЦСКА винаги са с голям заряд. Разликата, когато ние играехме и сега е, че в момента не е решаващ за шампионска титла. ЦСКА има голям аванс, но Левски няма какво да губи".

„Не съм аз човекът, който трябва да каже как се стигна до кризата в Левски. Има голямо напрежение. Но, не всичко е загубено. Трябва да си дадат ясната сметка какво означава този мач за Левски. Всичко зависи от футболистите. Те са хората, които трябва да излязат и да играят футбол. Има си ръководство, което да прецени кои играчи трябва да останат и кои да си тръгнат. Независимо, че някои може би ще си отидат, тези хора имат договори с Левски и би трябвало да играят по най-добрия начин до края на първенството", сподели Искренов.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all