събота, 12 май 2012 г.

Херо за Пастата: Лицензиран престъпник!



Старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров  бе изключително ядосан след скандалните отсъждания на главния арбитър Стефан Спасов, които до голяма степен предрешиха победата за Лудогорец над бургазлии с 3:1.

Херо заяви, че реферът днес е лицензиран престъпник и докато има такива като него, родният футбол ще върви надолу.

Освен, че ощети сериозно неговия тим, Стефан Спасов дори и изгони опитния специалист в 34-ата минута, заради бурните му протести.

„Бях сигурен, какво ще е поведението на този съдия.Мога да ви кажа с чиста съвест, че сме единствените, които играем честен футбол в първенството. Заклевам се! Такива лицензирани престъпници, които дойдоха и убиха мача не искам да коментирам. Жалко е, че такива като тоя предрешават мачовете в „А" група", беснееше Херо.

„Обадиха ми се поне четири човека, които още с назначаването му ми казаха, че ще ни отреже главата", допълни треньорът.

„Сигурен червен картон за Миро Иванов в началото!  Цялото  поведение на Стефан Спасов подсказваше, какво ще става в мача. Дузпата преля чашата!", ядосва се Димитров.

„ Не знам  за какво ме изгони. След мача му  казах, че е лицензиран престъпник", допълни бургазлията.

„ Няма какво да спечелим от контестация,  важно е да изчистим футбола от такива като тоя. Напълно подкрепям Ицо Стоичков за промяна в БФС", завърши с интересното си изказване Димитър Димитров.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all