неделя, 13 май 2012 г.

Монтана и Локо (София) стиснаха ръцете за 1:1



Отборите на Монтана и Локомотив  (София) завършиха при равен резултат 1:1 днешната си среща от 28-ия кръг на родната „А" група.

Срещата не предложи, кой знае какви футболни преживявание, но зрителите на стадион „Огоста" видяха здрава битка гарнирана и с две попадения.

Първата част на този неделен мач ще се запомни с по-силната игра на гостите от Локомотив.

Момчетата на Антон Велков показаха по-голямо желание пред гола и напълно заслужено откриха в 26-ата минута, когато опитният Борис Кондев направи 0:1 след добра комбинация с Велев.

Три минути преди края гостите имаха шанс за второ попадение, след като голмайсторът Кондев се се озова очи в очи срещу Ивайло Яначков, но не успя да го преодолее,за да направи преднината два гола.

Второто полувреме донесе и промяна в статуквото на терена. Домакините от Монтана взеха инициативата в своите ръце и още в 55-ата минута Миро Антонов вкара дежурния си гол, за да изравни резултата.

До края и двата тима опитаха да спечелят, чрез няколко хубави атаки, но до нови голове така и не се стигна, за да може срещата да завърши при равен резултат.

Така два кръга преди края, домакините от Монтана са единадесети с 29 точки. Докато гостите от София са на тринадесето място с 7 точки по-малко.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК!



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all