петък, 27 април 2012 г.

Гочето: Очаквам малко голове във Вечното дерби



Футболният специалист Георги Василев, който е ставал шампион на България с и с Левски и с ЦСКА, даде своя коментар пред Topsport.bg за предстоящото вечно дерби.

„Очаквам оспорвано Вечно дерби. Ако някой от играчите на двата отбора не сбърка фатално в началото, то двубоят ще бъде равностоен. Очаквам малко голове", заяви Василев.

„В тази среща на ЦСКА стига и равен резултат, защото кръговете намаляват, а дистанцията на „червените" е удобна за тях. В Левски се нуждаят единствено от победа. По две причини.

Едната е да възвърнат разклатеното си самочувствие от крайно неубедителния сезон. И в по-конкретно - естество отборът има нужда от точки, ако иска класиране в европейските клубни турнири", сподели Василев.

„Стойчо Младенов има добри козове в състава си. След като в игра отново е Присо, заедно с Мораеш ще бъдат опасна двойка в атака. В Левски смятам, че Тасевски духом вече е далеч от отбора и ще бъде правилно ако не го пуснат в игра.

За сметка на това Гаджев, който е юноша на „сините", ако получи шанс да играе ще се раздаде точно в тази среща на сто процента", уточни Георги Василев.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all