неделя, 1 април 2012 г.

Пестелив ЦСКА не сгреши в Севлиево



Съставът на ЦСКА не допусна грешка при визитата си на Видима-Раковски и победи с минималното 1:0. Важният гол бе дело на Станислав Костов, който вкара важното попадение в 54-ата минута. Играчите на Стойчо Младенов не демонстрираха футбол от най-висока класа, но и днешният им начин на игра бе достатъчен за победа над отбор от калибъра на севлиевци.

Срещата в Севлиево започна равностойно.  Домакините от Видима демонстрираха, че ще се борят за положителен резултата в този двубой, въпреки шампионските амбиции на „червените".

Допълнителен плюс за тях бе и тежкият терен на стадион „Раковски", който допълнително изравняваше силите . Първото по-сериозно положение дойде още две минути след началото, когато Тафарджийски имаше шанс да стреля по посока на М'Боли, но предпочете да подаде, с което сбърка и провали изгодното положение за домакините.

Добрата игра за „сините" от Севлиево продължи и малко след това Ангел Русев, който получи шанс да стреля, но го направи много разочароващо. В 18-ата минута съставът на ЦСКА бе принуден да извърши принудителна смяна, след като бразилският  бранител Адемар се контузи и бе заменен от завърналия се в редиците на „армейците" Румен Трифонов.

Публиката на стадиона в Севлиево почете Стилиян Петров, ръкопляскайки в 19-ата минута на срещата, по подобие на вчерашния мач от Висшата лига между Астън Вила и Челси.

До края на първата част „червените" така и  не вложиха нужната агресия и атаки, които да доведат до гол и полувремето завърши с безличното 0:0.

Съвсем логично, тима на ЦСКА се втурна в атака още със съдийския сигнал на Георги Игнатов.

Още в 47-ата минута, хубава комбинация между Станислав Костов и Мораеш завърши с удар на последния, който бе отразен от Митев, при добавката с глава, бразилецът също нямаше шанс и топката излезе в аут.

По-добрата игра на „армейците" даде резултат в 54-ата минута. Галчев пусна пас към Мораеш, който стреля мигновено. Тежкият му удар бе париран от Митев, но при добавката Станислав Костов не сгреши и даде преднина на „армейците".

Падналото попадение тотално уби интригата в днешната среща и докрая на двубоя интересните положения пред вратите на Митев и М'Боли почти липсваха.

С днешната си победа „червените" събраха актив от 54 точки, което отрежда и лидерската им позиция в родния шампионат. Конкурентите от Черноморец, Левски и Лудогорец са съответно на осем и девет точки, но и трите тима,  са с мач по-малко. Видима продължава борбата си за оцеляване. В момента възпитаниците на Костадин Ангелов се намират на 14-то място, на четири точки от спасителното 13-то, което в момента е заето от Локомотив (София).



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all