петък, 27 април 2012 г.

Ясен спокоен за Вечното дерби


Старши треньорът на Левски Ясен Петров обяви, че няма никакви проблеми за предстоящото дерби с ЦСКА.

„Сините" излизат в кръвното дерби единствено, за да защитават своята чест. Те отдавна няма шанс за титлата, но може да обърка плановете на лидера в шампионата и да подсили атаката си за място в Лига Европа през следващия сезон.

"Да, всички са здрави, днес ще тренираме в пълен състав. Имахме проблеми през седмицата. Тони Калво, Владимир Гаджев и Кристовао Рамос тренираха на облекчен режим, но днес се включиха наравно с останалите. Ще може да разчитаме на целия отбор", увери Петров.

От ЦСКА вече изразиха недоволство от назначаването на Николай Йорданов за главен рефер на двубоя, но Петров не пожела да коментира рефера.

"Много деликатно е да говорим в момента за съдията. Нашето желание е да се концентрираме върху това какво ще сътворим като продукция. Надяваме се всички останали фактори да са на ниво, както ще са и двете публики. Надяваме се да отговорим на изискванията на феновете и да стане зрелищен мач", каза още временният наставник на Левски.

Той добави, че няма притеснения преди срещата. "Естествено, работим, търсим, мислим по въпроса как да изненадаме противника. Надяваме се да намерим техните слаби пунктове. Ако сме концентрирани, аз съм убеден, че ще създадем голови положения и този, който греши по-малко, ще ликува. Дано това сме ние. Не мога да бъда недоволен от начина, по който се готвят футболистите. Убеден съм, че по начина, по който се готвят, ако го пренесат в дербито, няма да имам притеснения", коментира Петров. Той благодари и на феновете, че застават зад тима, въпреки разочароващите резултати.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all