петък, 27 април 2012 г.

Йовов: Можем да разклатим ЦСКА



Победа над Левски над ЦСКА в неделя може да разклати амбициите на "червените" за шампионската титла, убеден е халфът на "сините" Христо Йовов.
Бившият капитан на Левски коментира предстоящото Вечно дерби, в което двата тима влизат от различни позиции. ЦСКА води на втория Лудогорец с осем точки, докато Левски води люта борба за място в Лига Европа.

"Дербито си е дерби. Всички сме наясно и специално аз знам какво значи този мач. Разликата в точките е голяма. Но макар и малка, това е някаква светлина, да победим в неделя. Аз съм убеден на 100 процента, че ще играем добре и ще постигнем успеха", сподели ветеранът.

" За ЦСКА тепърва предстоят трудните двубои и не мисля, че ще бият постоянно. Можем да ги разклатим с една победа в неделя. Осем точки все пак е комфортна преднина, пет кръга преди края. Иска ми се ние да сме на тази позиция. Ако спечелим мача, точките ще намалеят и ще има напрежение. Предстоят им доста сериозни двубои. Ще бъде доста по-опасно за тях, ако загубят мача. Вярвам, че ще го загубят и ще направим по-интересно първенството. Мисля, че при победа над ЦСКА, ще се класира за Европа", добави асът на "сините", който ще изиграе своя мач номер 300 в "А" група именно срещу "червените".



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all