четвъртък, 29 март 2012 г.

Литекс отказа Левски от титлата, Гонзо не помогна на "сините"



ЦСКА е все по-близо до 32-ата си шампионска титла на България. „Червените" вече са с 6 точки аванс на върха, след днешните провали на Лудогорец и Левски. „Сините" записаха втората си поредна загуба, след като паднаха с 0:1 от Литекс.

Треньорската смяна начело на Левски  не помогна особено, въпреки че играчите на Георги Иванов се представиха добре. Столичани имаха игрово преимущество през цялата втора част, но пропуските ги лишиха от заслужена точка или дори три.

Ловчанлии започнаха по-силно и създадоха няколко положения. Може би и логично, дойде и голът в полза на шампионите. Разписа се Христо Йовов със запазената си марка - удар от пряк свободен удар.

След почивката домакините се прибраха в своята половина и дадоха инициативата на своя противник. Столичани бяха господари в средата на терена, но уникални пропуски го лишиха от нещо повече.

В този ред на мисли, Христо Йовов отново се „прояви" в най-лошата си светлина и профука два чисти гола.

Само в рамките на 2 минути - между 67-ата и 69-ата Бижутера на два пъти се осова в изгодни позиции. В първия случай се поколеба дали да бие или да подава, а във втория се засуети и не можа да нанесе добър удар.

В крайна сметка „сините" така и не успяха да материализират преимуществото си. Защитата на ловчанлии, колкото и несигурна да бе на моменти, в крайна сметка успя да издържи на натиска и не допусна изравняване.

В следващия кръг на Левски отново предстои възлов двубой. През уикенда „сините" срещат Лудогорец на „Герена".

СЪСТАВИ и СТАТИСТИКА



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all