събота, 5 октомври 2013 г.

Любимец - Берое - 1:2 - Следете на живо тук!


Състави: 

Любимец: 12. Рашков 22. Св. Петров 9. Будинов 13. Величков 19. Ангелов 77.Колев 8. Тевия 11. Шоколаров 7. Огнянов (к) 20.Д. Атанасов 21. Орлинов Треньор: Красимир Мечев Смени:

Берое12. Караджов 2. Илиев 6. И. Иванов 5. Стойчев 17. Крумов 27.Джоман 21.Елиаш 13. Ронкато 29. Мартинс 88. Каядо 10. Христов Треньор: Петър Хубчев Смени: 

На живо по минути:

1`Начало на мача!

3`Здравко Илиев центрира в наказателното поле на Любимец, Ронкато овладява и продължава назад за Венцислав Христов, който стреля от границата на наказателното поле, но топката минава над гредата.

5`Пламен Крумов центрира остро от фаул в наказателното поле, където Рашков е неубедителен и изпуска кълбото, но след това успява да улови топката преди нападател на Берое да стигне до нея.

8`ГОЛ ЗА БЕРОЕ! Давид Каядо поема по лявото крило, навлиза навътре и с шут от 22-23 метра прати топката в горния ляв ъгъл на вратата за 0:1.

20`Извеждащо подаване за Венцислав Христов в ляво по атаката, защитата на Берое избива, топката попада в Каядо, който връща към Христов. Нападателят стреля от границата на наказателното поле в ляво по атаката на Берое, но топката минава над вратата.

23`Жълт картон за Янко Ангелов за груб фаул.

29`ГОЛ ЗА БЕРОЕ! Пламен Крумов центрира от корнер, Борислав Стойчев насочва добре с глава топката към вратата, Рашков нескопосано избива. Кълбото обаче попада в Мартинс, който го довкарва за 0:2 буквално от гол линията.

33`Смяна за домакините Янко Ангелов е заменен от Диян Вълчанов.

45`КРАЙ НА ПОЛУВРЕМЕТО!

46`НАЧАЛО НА ВТОРАТА ЧАСТ!

47`Жълт картон за Мирослав Будинов за фаул

52`Отлична атака за Давид Каядо от ляво, той навлиза в наказателното поле, финтира защитник и стреля към близката греда, но топката минава на сантиметри от целта.

72`Самир Аясс заменя Дончо Атанасов.

78`Иво Иванов заменя Орлин Орлинов.

80`Огнянов напредва от ляво и стреля от границата на наказателното поле, но праща топката високо над целта.

84`След центриране от корнер и късо изпълнение, топката е върната към Антон Огнянов, който стреля по земя, Диян Вълчанов е най-съобразителен и отклонява в мрежата към близката греда за 1:2.

90`КРАЙ НА МАЧА!
      
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all