събота, 9 март 2013 г.

Литекс - Локомотив Пловдив - 2:2 - Следете на живо тук!


Състави: 

Литекс: 1.Пиргов 3.Недялков 4.Божиков 6.Славчев 7.Ванжер 9.Иса 16.Попов 17.Г. Миланов 21.Цветков 33.Бодуров-к 14.Ваюши Треньор: Христо Стоичков Смени: 



Локомотив Пловдив12.Господинов 3.В. Георгиев 6.Котев 55.Кавдански 16.Златински-к 17.Марков 28.Атанасов 23.Д. Георгиев 4.Абушев 9.Мирчев88. Стефанов Треньор: Стефан Генов - Чечо Смени: 

На живо по минути:

1`НАЧАЛО НА МАЧА!

9`ГОООЛ ЗА ЛИТЕКС! Исмаил Иса се възползва от отличен пас на Георги Миланов и откри резултата! 1:0! Гостите от Пловдив имаха сериозни претенции за засада.

19`Ваюши нахлу в наказателното поле на Локомотив и стреля, но топката се удари във външната страна на мрежата.

30`ГООООЛ ЗА ЛОКОМОТИВ! РЕЗУЛТАТЪТ В ЛОВЕЧ Е ИЗРАВНЕН! Рангел Абушев изравнява с глава след центриране от фланга!

33`Ваюши центрира отлично от фаул, в наказателното поле Иса игра с глава, но стреля на около половин метър в аут.

38`ГООООЛ ЗА ЛИТЕКС! 2:1! Ванжер стреля опасно от границата на наказателното поле, но топката се удари в лявата греда! Георги Миланов обаче получи възможност за втори изстрел и този път грешка няма!

41`Центриране от фаул дълбоко в наказателното поле, Локомотив стига до удар с глава, който излиза в аут, но има и засада

45`КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!

46`НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ!

53`Отлична изява на Йордан Господинов, който се хвърли в краката на Георги Миланов и успя да му избие топката. Футболист №1 на България се оказа сам срещу вратаря, но не успя да вкара трети гол.

68`Центриране на Момчил Цветанов, Господинов изпусна топката, но негов съотборник успя да изчисти

75`ГООООЛ ЗА ЛОКО! 2:2!!! Страхотна грешка на младия Симеон Славчев, който се подхлъзна и подари топката на резервата Диего, който нахлу и стреля, Пиргов успя да играе с крак, но не достатъчно, за да спре топката да се озове в мрежата му!

76`Гостуващите фенове на спират да подкрепят своя тим, а голът ги ентусиазира още повече. Грешникът Славчев пък бе заменен секунди след гола, като напусна терена със сълзи на очи

89`Засада на Исмаил Иса, който излизаше на отлична позиция... но топката бе изпратена от играч на Локомотив! Грешка на съдиите, които не видяха тънката ситуацията, а голът за Литекс изглеждаше изключително вероятен!

90`Пет минути продължение!

90`КРАЙ НА МАЧА!




   
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all