неделя, 21 октомври 2012 г.

Ботев (Вр) спря победния ход на Лудогорец!



Шампионът на България - Лудогорец (Разград), направи първия си грешен ход от началото на сезона. В среща от IX кръг на „А" група, момчетата на Ивайло Петев не успяха да победят Ботев (Враца). Двубоят завърши наравно 1:1, като по този начин „орлите" от Разград пропуснаха златен шанс да дръпнат сериозно в класирането пред преследвача Левски, който в събота глътна сериозно вода и загуби от ЦСКА.

Така след двубоите от кръга Лудогорец вече има 25 точки и води с 3 пред Левски. Ботев (Враца) остава в опасната зона, но възходът на отбора след завръщането на Тони Здравков е видим факт.

Гостите от Лудогорец започнаха по-силно мача и в първите десетина минута отправиха няколко удара, най-вече чрез Станислав Генчев, който опита късмета си с шутове от дистанция. В 14-ата минута шампионите заслужено откриха резултата. Миро Иванов получи топката в близост до аутлинията, върна я на дузпата към Генчев, като за последния не бе проблем от там да вкара за 0:1.

До края на първата част Лудогорец продължи да бъде по-опасният отбор, като на няколко пъти само отличните намеси на вратаря Михаил Иванов спасиха домакините от второ попадение.

Още на почивката наставникът на домакините Тони Здравков направи 2 промени в състава си, като пусна в игра Якимов и Николов за сметка на Амендола и Маринов. В лагера на „орлите" също имаше промяна, като капитанът на тима - Емил Гъргоров излезе за сметка на Кешада. По всяка вероятност изваждането на Бадема е било заради контузия.

В 62-ата минута домакините изравниха резултата. Андрей Иванов бе изведен между централните защитници на „орлите", моментално отправи удар, топката се отби в Чворович и влезе в мрежата на Лудогорец - 1:1.

До края на срещата нови голове не паднаха и в крайна сметка двата отбора разделиха по точка.

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЛУДОГОРЕЦ 1:1 (СЪСТАВИ И КОМЕНТАР)



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all