понеделник, 20 август 2012 г.

Лют скандал между "червени" фенове и футболисти



Лют скандал между феновете и футболистите на ЦСКА избухна след равенството 1:1 в Бургас срещу Черноморец. След мача в Бургас част от футолистите се запътили към сектора с привърженици, за да ги поздравят за подкрепата.

И този път "червената" публика беше многобройна, но не показа добро поведение срещу любимците си. Иван Бандаловски и Присо поздравили агитката, след което момчета от фракцията "Офанзива" започнали да ги замерят и псуват, пише "Стандарт".

Бандаловски им хвърлил фланелката си, а те му я върнали, заедно с още предмети. Присо бил псуван и обиждан с маймунски звуци. Бандата си взел обратно фланелката и в яда си след 4-5 метра я захвърлил обратно на пистата.

Наложило се Присо под канонада от боклуци и предмети да вземе фланелката на Бандата и да получи аплодисменти от останалите фенове в другата част на сектора, сред които представители на фракциите "Варна фирм", "Ред инфекшън", Централния фен клуб и други.

Подобни проблеми имаше и при вечния враг - Левски. След двубоя с Ботев там нещата стигнаха дори по-далеч, след като Базил де Карвальо бе нападнат на расова основа, а полицията едва разтърва футболиста и феновете.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all