неделя, 19 август 2012 г.

ЦСКА с първа точка за сезона



В един от най-очакваните двубои от втория кръг на „А" група, отборите на Черноморец-Бургас и ЦСКА завършиха наравно 1:1. Точката бе първа и за двата тима, тъй като на старта на първенството „акулите" загубиха от Левски с 0:1, а „червените" от Литекс със същия резултат.
ЦСКА откри резултата на стадион „Лазур" в Бургас в средата на първото полувреме. Добра атака на гостите, преминала през Карачанаков и Присо, завърши с прострелно центриране на последния. За жалост на домакините капитанът им Траян Дянков засече топката в собствената си врата - 0:1 за ЦСКА.

До края на първата част Черноморец се опита да върне гола, като чрез Яник Боли имаше тази възможност, но удара на нападателя с глава от няколко метра не застраши вратата на Томаш Черни.

След почивката столичани започнаха прибрани в половината си и бяха наказани. При една атака Боли бе оставен напълно непокрит в полето, ,получи топката на крак и с мощен удар не остави шанс на противниковия вратар - 1:1.

В следващите минутки ЦСКА получи няколко отлични възможности да стигне до втори гол. Карачанаков стреля силно, стражът на домакините парира топката, но тя попадна право в краката на Присо. Тъмнокожият футболист обаче направи по-трудното, като от няколко метра на празна врата не успя да вкара за 1:2.

Малко по-късно отново Карачанаков бе замесен във всички интересно. Младият нападател отправи силен удар, но топката се отби в гредата - малшанс за „червените". Килиан Шеридън също опита късмета си и отправи няколко удара, но и той нямаше шанс да се разпише. В крайна сметка - 1:1 на „Лазур" и по точка за Черноморец и ЦСКА.

В следващия кръг ЦСКА е домакин на Локомотив (Пловдив), а Черноморец гостува на Ботев (Пловдив).

ЧЕРНОМОРЕЦ - ЦСКА 1:1 (СТАТИСТИКА)



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all