понеделник, 20 август 2012 г.

Везалов аут за 2 седмици, шефовете успокояват Карвальо



Защитникът на Левски Димитър Везалов ще пропусне следващите два мача на тима заради контузия, съобщава официалния сайт на "сините".

"Бранителят получи травма в адуктора на левия крак към края на двубоя срещу Ботев Пловдив и бе заменен в 81-та минута от Христо Йовов.

В следващите дни Везалов ще проведе активно  лечение чрез медикаменти и възстановителни процедури.

Междувременно днес на "Герена" нормална възстановителна тренировка проведе нападателят
Базил де Карвальо, който вчера имаше огромни проблеми с група привърженици на Левски.

Фенове от Сектор Б нападнаха чернокожият голмайстор на расова основа, след което полицията и шефа на фенклуба на Левски Владимир Владимиров едва предовратиха бой между Карвальо и стюард.

Бившият играч на Локомотив Пловдив проведе днес разговори с изпълнителния директор на "сините" Иво Тонев, както и с няколко редови привърженици на Левски, които наблюдаваха на живо заниманието.

Част от по-крайните фенове в Сектор Б определено недолюбват Карвальо от периода му в Локо, когато той си позволи обидна закачка със синята фланелка, което вбеси запалянковците, които не приеха добре неговия трансфер още в самото начало.

След скандала се появиха информации, че Карвальо си е тръгнал бесен от стадиона и дори желае да напусне тима, като засега това изглежда много малко вероятно.

Босът Иво Тонев проведе разговори и с капитана Станислав Ангелов, който също се опита да успокои феновете и нападателя снощи след края на мача с Ботев.

Тренировката пък бе водена от помощниците на Илиан Илиев, тъй като самият наставник отсъства поради лични ангажименти. На облекчен режим тренираха Даниел Димов и юношата Радослав Цонев. За сметка на това на пълни обороти вече тренира доскоро контузеният и доста широко коментиран Агиеманг Опоку.



http://topsport.bg
Share on :

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© Copyright А-група 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all